O nama

ODŽAČAR – KOTLOREMONT

Preduzeće „Odžačar-kotloremont“ je privatno preduzeće koje postoji od 1988. godine, kada je prvi put registrovano kao zanatska radnja, čija je glavna delatnost projektovanje i proizvodnja kotlova, njihov remont, rekonstrukcija i montaža.

Proizvodni pogon preduzeća, površine oko 6000 m2, se nalazi u okolini Kraljeva. Opremljen je svom potrebnom opremom za izradu i remont kotlova, posuda pod pritiskom, izmenjivača toplote i ostale opreme koja zahteva razne vidove mašinske obrade. Naše usluge smo upotpunili i time što smo opremili laboratoriju za ispitivanje bez razaranja. Obzirom na to da raspolažemo velikim zalihama materijala (bešavne kotlovske cevi, kotlovski i drugi limovi), radove možemo da izvedemo u veoma kratkom roku.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, materijalno-tehničkoj osposobljenosti i adekvatnoj kadrovskoj strukturi, zauzimamo jedno od vodećih mesta na tržištu ove vrste usluga. Cilj nam je da taj položaj opravdamo kvalitetom isporučene opreme i izvedenih radova. Iako imamo standardne proizvode, naša proizvodnja je u velikoj meri pojedinačna. Na osnovu konketnih zahteva i specifikacija naručioca razvijamo dokumentaciju potrebnu za proizvodnju naručene opreme.

U okviru svoje delatnosti spremni smo da na najsavremeniji i najbrži način uradimo za Vas:
– izradu kotlova i raznih vrsta industrijske opreme
– montažu opreme
– remont postojeće opreme
– rekonstrukciju kotlovskih postrojenja
– sanaciju u slučaju kvarova ili havarija.